Екип, Контакти

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ – НАШИЯТ ЕКИП Е ТУК ДА ВИ ПОМОГНЕ!

Свържете се с нас на : info (at) natalyoga.net

или на телефони: 0889 249 655 и 0878 115 851


ЕКИП

Росица Божкова (Ука – Пурна)

Психолог, дула, йога инструктор, майка на три деца

Роси е основател на студио Янтра, с богат опит в областта на пренаталната и перинаталната психология, йога за бременни, както и йога за мама и бебе. Тя е и създателят на курса „Носещи живот в себе си“, който е помогнал на хиляди майки за осъзната бременност и по-добро раждане. Като психолог, Роси провежда и лични консултации, помагайки на бъдещите майки да освободят ненужни емоционални товари. Повече за нея може да прочетете ТУК.


irenaprofilepicИрена Павлова

Масажист, дула, инструктор по йога за бременни и Рейки мастър

Ирена има вълшебно сърце и ръце. Тя помага преди, по време и след бременността със специални масажни техники в зависимост от нуждата.  Много бъдещи майки разчитат на нея за облекчаване болките в гърба и кръста, лекуване с рейки, като и за енергийно затваряне след раждането.


niyaprofilepicНия Коновска

Мениджър на студио Янтра, инструктор по йога и йога за бременни

Ния ще ви посрещне в студио Янтра с усмивка и ще ви консултира за продуктите и услугите, които студиото предлага. Часовете по йога с Ния са заредени с добро настроение, нежна грижа и радост.


lubaЛюбомира Лилова

Студентка по акушерство, дула

В лекциите, които провежда в студио Янтра, Люба ще ви запознае с това как протича нормалното раждане, какво да очаквате по време на него, както и ще ви даде полезни съвети, преди големия ден. С нея може да разговаряте за условията в различните болници, както и за много други важни за вас и бебето теми. Вижте ТУК повече за курса.


yoniprofilepicЙонка Петкова

Инструктор по йога за бременни и йога за мама и бебе, дула

Йонка е студентка по акушерство и дула. Нейните задълбочени познания в областта на раждането и първите грижи я правят безценен съветник на бъдещите майки. Често тя води и специализирани лекции по тези теми с цел най-добрата подготовка за големия ден.


eliprofilepicЕлица Ткачова

Музикант и детски педагог

Ели води забавните музикални занятия „Клас Бебок“ и „Клас Малчо“, където от най-ранна възраст бебетата развиват отношение и усещане към музиката чрез преживяванията и на своите родители. Ели има уникален подход към децата, съчетан с много любов към музиката.


petqПетя Дочева

Инструктор по йога за мама и бебе и йога за бременни

Йога бележи целия ми път на майка. Желанието да стана такава ме отведе при йога. Търпението да дойде моментът споделих с йога. Цялата ми бременност и двете години след раждането на дъщеря ми – също. Йога изгради в мен нагласата, благодарение на която всеки ден благославям Майчинството и Живота.

От мен няма да чуете „Колко трудно е отглеждането на едно дете!“ Да, грижите ги има, но чрез йога се научих да съчетавам израстването на детето ми със собственото си израстване. Това ми помага да разлистя дните си на майка и да вдъхна от уханието на забавните неща, които правим заедно с дъщеря ми. В часовете по „Йога за мама и бебе“ споделям това забавление с една страхотна компания от майки и техните мъничета. Заедно сътворяваме един шумен и весел час на пееща, танцуваща и гукаща йога – йогата на Новите хора.

 


swetlakrygСветла Иванова

Инструктор по йога за бременни

Светлa Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15 годишна. Започва сама от книгите и през годините посещава много курсове при различни учители. Сертифициран йога инструктор е.

Завършила е:

*   Обучение на инструктори по йога за бъдещи майки към йога Алианс

*   Курс за преподаватели по йога за възстановяване след раждане

*   Йога мама и бебе

*   Курс за учители по йога за деца към ISPA

* Специализация към R.Y.E.(обучение за изследване на йога в    образованието)

*  Акредитиран курс към Българска Ащанга Йога Академия и Йога Алайънс за Европа като RYT
Преподава хата йога с елементи на виняса флоу и ащанга за възрастни, както и йога за бременни и деца. Като майка на момиче и момче, тя искрено обича заниманията по йога за деца. Нейното образование по „Предучилищна педагогика“ в СУ и „Поп и джаз музика“ в НБУ помагат за неусетното преминаване на часовете за деца с приказки, игри и песни.
Светла от дълги години популяризира йога у нас и няколкократно е канена да съдийства на йога турнири. Тя е и почетен патрон на първото Европейско първенство по йога.

От четири години води колонка за йога за сайта Edna.bg и има стотици участия и програми изготвени за печатни и ефирни медии.

От 2008-ма година насам издава 4 двд-та – за йога за бременни, възстановяване след раждане, йога за деца и универсална програма за йога у дома, но смята, че нищо не може да замени живия контакт и енергията, когато се практикува  в група.

Като типичен творец всеки неин час е разнообразен и изненадващ.

Пожелава ви приятни занимания и добри резултати в нейната компания!

Comments are closed